Crevo za kupanje pasa sa specijalnom prskalicom

2.900rsd 1.990rsd

  • Rok dostave: 1-3 dana
Količina
Količina:

Aquapaw crevo za kupanje pasa je nešto što će vam olakšati održavanje čistoće vašeg ljubimca bilo da živi sa vama u stanu ili da je po čitav dan u dvorištu!

Ono što ovo crevo čini specijalnim jeste prskalica sa silikonskim kuglicama! Ona se fiksira za ruku kaišem koji može da se zategne/popusti po želji i potrebi. To znači da neće spadati sa ruke i otežavati vam kupanje koje često zna da bude naporno i bez toga.

Silikonske kuglice imaju još prednosti: naime, zahvaljujući njima ga je psa lakše nasapunjati, ali i odstraniti suvišnu dlaku koja bi inače ostala na tepihu. Takođe, vaš ljubimac ima osećaj blage masaže koja mu poboljšava cirkulaciju i time utiče i na sjaj dlake.

A znate li koliko lako se aktivira voda na prskalici? Pritiskom prstiju na sredinu prskalice! Ne morate čak ni da je skinete sa ruke da biste nasapunjali psa, pa je ponovo vraćate. Samo pritisnetekada želite da isključite/uključite vodu. Prskalica vam, dakle, neće smetati na ruci prilikom pranja, čak će vam i pomoći da detaljnije i lakše okupate psa.

U pakovanju se dobijaju i adapteri za povezivanje na tuš i na baštensko crevo.

Dužina creva: 2,5m

Iskoristite ovu genijalni POPUST i obezbedite svom ljubimcu potpuni užitak prilikom tuširanja. Poručite odmah na 011/6 888 999.

Prodavac