Popust

True Touch rukavica za češljanje pasa i mačaka

1.190rsd 690rsd

  • Rok dostave: 3 do 5 radnih dana
Količina
Količina:

Dosta ste se maltretirali i vi i vaš ljubimac kada dođe vreme za češljanje! Sada zajedno možete oboje uživati i to zahvaljujući True Touch rukavici za pse i mačke!

True Touch rukavica za ljubimce je nešto što će vas potpuno “oboriti s nogu” svojom lakoćom korišćenja i svojim rezultatima. Sa njom vam više neće biti potrebne obične četke sa kojima ste se i vi i vaš pas ili mačka mučili, kojima ste čupali svog ljubimca. Sa ovom fantastičnom rukavicom ćete češljati svog psa ili mačku mazeći ga i ni jedno ni drugo nećete osetiti nikakve neprijatnosti. Naprotiv, uživaćete i istovremeno uraditi koristan posao.

True Touch vam, za razliku od običnih četki, omogućava da doprete do delova tela vašeg ljubimca koje do sada niste mogli detaljno da očetkate. Češljajući ovom rukavicom ljubimca, vi ga istovremeno i masirate s obzirom na postojanje 180 iglica od silikona na samoj rukavici. One masiraju kožu ljubimca, četkaju dlaku i čine je mekom, lepom i sjajnijom i mogu da uklone čak i ućebane delove.

Pored toga što ova rukavica lako skida ućebanu dlaku sa vašeg ljubimca, skidanje dlaka sa same rukavice je takođe izuzetno jednostavno zahvaljujući upravo silikonskim iglicama. Rukavica je rastegljiva, a veličina je univerzalana.

Iskoristite da nabavite ovu rukavicu po HIT CENI pozivom na broj 011/6 888 999!

Prodavac