Dugačka letnja haljina ANABELA

2.190rsd 1.590rsd

  • Rok dostave: 1-3 dana
Boja
Veličine

Poništi izbor

Ultrakomforna haljina pogodna za nošenje u najrazličitijim prilikama i koja odlično stoji apsolutno svakoj građi!

Pamuk od kog je haljina nije debeo kako vam u njoj ne bi bilo pretoplo i kako se ne biste znojili više nego inače, a ipak nije ni toliko tanak kako se haljina ne bi providela i time ograničila prilike u kojima možete da je nosite. Gornji deo haljine je zatvoren, a rukavčići su sečeni ukrivo. Sečena je malo iznad pupka i na tom delu se nalazi i kaiš od istog materijala koji se može zavezati kako god poželite: opušteno i više pustiti da pada, možete ga vezati u mašnu sa strane, po sredini ili na leđima.

Donji deo je na preklop i ima šlic, ali ne šlic koji će učiniti da kad sednete u društvo drugih ljudi doživite neprijatnost. Otkriće taman onoliko koliko treba da biste se izgledali sexy, a ipak nećete biti nepristojni i vulgarni. Njena dužina je do iznad članka, pa se neće vući po zemlji dok hodate, smetati vam i prljati se.

Požurite da po super sniženoj ceni nabavite svoju dugu letnju pamučnu haljinu koja će vam savršeno pristajati u brojnim prilikama. Poručite online ovde ili pozivom na 011/6 888 999.

Prodavac
Boja

Siva, Svetlo siva, Plava

Veličine

L, M, XL

Šifra artikla: N/A Kategorija: Oznake: , , ,