Popust

Pamučna haljina do kolena CLARISSA

2.190rsd 1.690rsd

  • Rok dostave: 1-3 dana
Boja
Veličine

Poništi izbor

Ovo je nešto što definitivno morate imati u svom ormanu ovog leta!

Ona je cvetna, razdragana i svojim izgledom popravlja raspoloženje! Ipak, nije prešarena, a to omogućuje da je nose čak i one devojke koje ne vole na sebi previše jarkih boja, a ipak žele da unesu novine u svom ormanu u kom se nalaze uglavnom jednobojni komadi.

Gornji deo haljine je zatvoren, rukavi su do lakta i plus što joj je dužina do malo iznad kolena, tako da ćete moći da je nosite u raznoraznim prilikama. Možete da je nosite kako u večernjim, tako i u dnevnim izlascima, a tanki rukavi koji prekrivaju dobar deo ruke će vas zaštititi od gorenja ako ste dugo na suncu.

S obzirom da je pamučna, u njoj vam neće biti vruće, neće vas stezati i izazivati nervozu. U njoj ćete opušteno moći da se krećete i obavljate svakodnevne poslove ili se zabavljate u hladu nekog lepog kafića.

Osim što možete da je nosite na baletanke i sandale, na nju možete da nosite čak i potpuno sportske patike. Neće odudarati, jer ovog leta je dozvoljeno kombinovanje raznih formi, stilova i boja.

Kupite sebi preudobnu letnju haljinu po super niskoj ceni! Budite moderni i neka vam bude lagodno i udobno čak i kada je napolju izuzetno vruće! Poručite je online ovde ili pozivom na 011/6 888 999.

Prodavac
Boja

Bela, Teget

Veličine

L, M, XL, XXL

Šifra artikla: N/A Kategorija: Oznake: , , ,