Popust

Torba na mornarske pruge sa braon ručkama

1.980rsd 990rsd

  • Rok dostave: 1-3 dana
Količina
Količina:

Lagana letnja torba sa mornarskim prugicama koje u kombinaciji sa braon detaljima od veštačke kože daju upečatljiv izgled svakome ko je nosi.

Ova mornarska torba je fantastičan izbor za tople letnje dane i večeri kada želite da budete sigurni da imate sve što vam treba sa sobom kada izađete iz kuće: novčanik, knjigu, labelo, mist za lice i telo, vodu i brojne druge stvari, jer zaista je dovoljno velika da u nju može da stane mnogo stvari.

U njoj su stvari bezbedne, jer na vrhu ima rajfešlus, pa je lako možete zatvoriti kada je to potrebno. Torba ima zanimljive i čvrste ručke od veštačke kože u braon boji, a krasi je i minimalno metalnih detalja. Ivice ručki nisu oštre, pa vas neće nažuljati ili izgrebati čak i ako vam je torba teška.

Pere se ručno ili u mašini na nižoj temperaturi. Nemojte je sušiti u mašini za veš i ne koristite izbeljivače prilikom pranja.

Ova torba je i za plažu, i za šetnju gradom, i za dan i za veče, a možete čak i na posao da je nosite. Poručite je po akcijskoj ceni već danas ovde ili pozivom na 011/6 888 999.

Prodavac