Popust

CCTV HD video nazor sa 4 kamere

17.999rsd 14.999rsd

  • Rok dostave: 1-3 dana
Količina
Količina:

AKCIJA-AKCIJA-AKCIJA-AKCIJA-KOMPLET CCTV HD video nazor sa 4 kamere , u ORGINALNOM PAKOVANJU-KOMPLETAN -MOGUCNOST SAMOUGRADNJE POTREBNO JE SAMO POSTAVITI KAMERE GDE IMATE POTREBU ZA KORISCENJEM VIDEO NAZORA, POVEZATI SA DVR-om-RESIVEROM IZ KOMPLETA , KABLOVIMA -4 X 20m IZ KOMPLETA, POVEZATI SA INTERNETOM I VIDEO NAZOR JE SPREMAN ZA RAD. MOGUCNOST POVEZIVANJA SA KOMPIJUTEROM I SNIMANJA. . .
Komplet se salje u orginalmom pakovanju, sa svom potrebnom opremom za montezu i instalaciju, proban pre slanja kako bi se izbegle neprijatnosti. . .
Garancija ispravnosti i radna garancija 30 dana

PRACENJA PREKO INTERNETA pomocu E-CLOUD servisa za pracenje preko interneta, formirate svoju sifru i lozinku, uz pomoc kompijutera, tableta, mobilnog telefona bez dodatnih troskova. . .

CCTV VIDEO NAZOR SA 4 KAMERE MOGUCNOST PRACENJA PREKO INTERNETA, KOMPLET SA KAMERAMA I SVOM PRATECOM OPREMOM KOJA VAM TREBA. MOGUCNOST SAMOMONTAZE. .

ODLICNA PONUDA NEMOJTE PROPUSTITI KOMPLET ZA SAMOUGRADNJU VIDEO NAZOR ZA SPOLNJU I UNUTRASNJU UPOTREBU. . . .

Imate ptrebu za video nazorom za osiguranje vase firme, magacina, prodavnice, pumpe, poslovnog ili stambenog objekta. . .
Nudim vam NOV KOMLET video nazora CCTV sa 4 kamere za spoljasnju ili munutrasnju ugradnju.
UGRADNJU MOZETE IZVRSITI SAMI BEZ PRISUSTVA MAJSTORA JER U KOMPLETU SE NALAZI I UPUTSTVO ZA UGRADNJU INSTALACIJU I KORISCENJE. . . SVE STO TREBATE DA URADITE JE DA POSTAVITE KAMERE NA ZELJENO MESTO, POVEZETE KABLOVE IZ KOMPLETA. . . I TO JE TO.

U KOMPLETU U ORGINALNOM PAKOVANJU SE NALAZI

-DVR H.264 (4 kanala) MOGUCNOST PRACENJA PREKO INTERNETA
-Uz DVR ide daljinski
– mis
-HDMI
-4XCCD kamera za video nazor 1,3unch,3,6mm,
-nosaci za kamere sa tiplovima i srafovima
-kablovi portebni za ugradnju 4x20m
-Napajanje-adapter
-mogucnost postavljanja spolja i unutra
-orginalno pakovanje
-novo, nekorisceno
Dolazi zapakovano u fabričkom pakovanju.

Prodavac
Kategorije: , Oznake: ,