Popust

Četka-pegla za ispravljanje kose

2.500rsd 1.490rsd

  • Rok dostave: 1-3 dana
Količina
Količina:

Od sada ćete moći uvek da imate savršeno ravnu, glatku kosu i to bez mučenja kroz koje ste prolazili do sada! A sve zahvaljujući četki koja ravna vašu kosu toplotom!

Ova specijalna četka vam omogućuje da se češljate njom kao bilo kojom drugom četkom, a da vam se kosa pritom ispravi i ostane zdrava. Njom sami možete da dođete do onih delova kose do kojih običnom peglom za kosu i fenom i četkom niste mogli.

Ono što je takođe važno kada je u pitanju četka-pegla je činjenica da nećete morati da vučete i mučite kosu bezbroj puta prelazeći fenom po istom tragu i oštećujući krajeve. Ona ne gori vašu kosu, jer ispravlja zahvaljujući zagrejanim zupcima od turmalina. Ne morate se plašiti da ćete izgoreti kožu glave češljajući se, jer zagrejani deo ne dopire do same kože.

Četka-pegla radi na struju i lako je možete poneti bilo gde da krenete ako niste stigli kod kuće da sredite kosu. A takođe će vam uštedeti i mnogo novca, jer ćete je platiti koliko 2 prosečna feniranja, a trajaće vam još dugo, dugo.

Poručite po SNIŽENOJ ceni svoju četku-peglu za ispravljanje kose ovde ili pozivom na broj 011/6 888 999.

Prodavac
Kategorije: , Oznake: , , ,