Popust

Kamera u digitalnom satu

11.500rsd 7.900rsd

  • Rok dostave: 1-3 dana
Količina
Količina:

Kamera u digitalnom satu koja će vam omogućiti da pratite sve šta se dešava u određenoj prostoriji, a da prisutni pritom neće morati da znaju da se upravo tu nalazi kamera!

Ova kamera u satu vam omogućuje da na svom telefonu preko aplikacije pratite šta se zbiva u vašem domu ili poslovnom prostoru gde god da se nalazite. Sve što vam treba je da imate Wi Fi u prostoriji u kojoj se nalazi kamera, kao i na uređaju sa kog pratite dešavanja (a najčešće je to mobilni telefon).

Idealno je imati je onda kada odlazite na dug put i ostavljate ukućane same i nezaštićene. Sjajno je da postoji u kući kada svoje najmlađe ostavljate sa novom bebisiterkom, ali i kako biste u svakom trenutku mogli da proverite da li su najstariji i slabo pokretni ukućani zbrinuti.

Kako se povezuje sa telefonom? Na telefonu se instalira aplikacija koja zahteva unos korisničkog imena i lozinke sa kamere. Nakon unošenja traženih podataka kamera biva automatski povezana i na wi fi i sa vašim uređajem. Dakle, nema komplikovanih instalacija kao što je slučaj sa običnim kamerama. Samim tim, majstor vam u ovom slučaju neće biti potreban.

Kamera u digitalnom satu ima čak i detektor pokreta. Njega možete aktivirati onda kada ne očekujete “goste” i onda će vas kamera putem mobilne aplikacije obavestiti da je neko u prostoriji i da treba da pogledate šta snima u tom momentu. Ako vam se učini potrebnim i/ili zanimljivim to što vidite, možete napraviti fotografiju ili uključiti snimanje. Snimak se može zabeležiti i na memorisjku karticu (koja se NE dobija u pakovanju).

Osim preko dana, tj. na svetlu, kamera može beležiti jednako dobru sliku i tokom noći kada u prostoriji nema svetla.

Nikako nemojte propustiti priliku da kupite za svoj dom ili poslovni prostor ovu kameru u satu po fantastičnoj ceni. Poručite je ovde ili pozivom na broj 011/6 888 999.

Prodavac