Masažer za stopala sa 3 načina rada

19.000rsd 14.700rsd

  • Rok dostave: 3 do 5 radnih dana
Količina
Količina:

Masažer za stopala koji će vam pomoći da se rešite umora, da povratite energiju i da otklonite najrazličitije tegobe. Ima 3 načina rada (kruženje, pulsiranje, gnječenje) i 3 brzine masaže. Uz njega dobijate daljinski upravljač.

Glavobolje

Migrene mogu da poremete normalno funkcionisanje na duže staze: da izazovu stalnu nervozu, napetost, osetljivost, a to može ostaviti ozbiljne posledice na zdravlje. Stimulacijom određenih tačaka na stopalu (donji deo palca) problem glavobolje se može ne samo smanjiti, već čak i u potpunosti rešiti.

Bol u kičmi

Iako je bol u kičmi u velikom broju slučajeva posledica nepravilnog položaja kičme, slabe fizičke aktivnosti i dugog sedenja, masaža stopala može pomoći da se bol u ovom delu tela znatno otkloni. Masažom stopala poboljšava se cirkulacija, krv se šalje u gornji deo tela, te samim tim i cirkulacija u vratu i leđima biva bolja, bolovi se smanjuju i postepeno nestaju.

Stomačni problemi

Masaža stopala (vrh luk stopala) može pomoći i kada su stomačni problemi u pitanju, kada se u ovom predelu javljaju grčevi, kada je varenje loše i izaziva bol. Pomaže onima koji pate od gastritisa i kada dođe do zatvora. A rešavanjem problema konstepacije masaža štiti i jetru, slezinu, bubrege i ostale vitalne organe.

Bolovi u ciklusu

Tokom menstruacije masaže stomaka i leđa mogu biti opasne i izazvati prekomerno krvarenje. Međutim, masaža nogu u tom periodu ne samo da nije zabranjena, već je i preporučljiva. Tačke čijom stimulacijom se ublažavaju ove tegobe jestu sredina pete, donji deo palca i luk stopala.

Izbacivanje otrova

Na ovaj način, masažom stopala, podstiče se i izbacivanje otrova iz organizma. Kako je cirkulacija poboljšana u celom telu, tako su stimulisani i bubrezi koji kroz urin izbacuju otrove nagomilane u vašem telu. Ključna tačka za detoks jeste sredina stopala, a prilikom njene masaže može doći do pojačanog znojenja u tom predelu.

Kada je vaš organizam zdrav, kada vas ništa ne boli, onda imate više energije, manje se umarate i san vam je kvalitetniji. A ovo je jedan od jednostavnijih načina da se posvetite sebi. Masaža ovim masažerom će vam izuzetno prijati, opustiti vas i pripremiti za dan koji je pred vama.

Dimenzije: 650mm x 390mm x 305mm
Težina: 8kg
Napajanje: 110-240 V~, 50/60 Hz
Snaga: 40W

Prodavac