Popust

Pegla za vertikalno peglanje

4.990rsd 3.890rsd

  • Rok dostave: 1-3 dana
Količina
Količina:

Pegla za uspravno peglanje će vas konačno rešiti sati i sati provedenih na nogama, uštedeće vam gomilu vremena, ali i energije jer ćete sa njom neuporedivo lakše ispeglati brojne odevne komade.

Ova fantastična pegla vašu odeću čini urednom zahvaljujući vreloj pari koju izabacuje vašim pritiskom na dugme. Njom možete da peglate odeću dok stoji na vešalici, da “dopeglate”one komade koji su oprani ali su dugo stajali u ormanu. Sa njom dobijate i na brzini, što je naročito značajno kada negde žurite.

Kao i sve opstale pegle, odgovara svim vrstama tkanina i ne samo da čini da one budu neizgužvane, već ih zbog toplote koju ispušta dezinfikuje. Zato je idealna za zavese (možete povremeno da pređete preko njih parom između dva pranja) u domu ili kancelariji a da ih prethodno ne skidate. Takođe, sjajna je za peglanje posteljine koja je velika i sa kojom ste se do sada mučili. Sada je možete posle sušenja odmah staviti na krevet i tako je peglati ovom peglom.

S obzirom da dezinfikuje toplotom, ovom peglom možete povremeno preći i preko nameštaja kako biste se rešili bakterija i grinja koje ga napadaju.

Iskoristite kvalitetnije svoje slobodno vreme. Uštedite ga zahvaljujući pegli sa kojom svoju odeću ne morate da pomerate sa vešalice da biste je ispeglali.

Prodavac