Popust

Retrovizor sa ugrađenom kamerom

7.400rsd 5.900rsd

  • Rok dostave: 3 do 5 radnih dana
Količina
Količina:

U slučaju da ste imali nezgodnu situaciju u saobraćuju posle koje niste mogli da dokažete da niste krivi i zbog toga ste novčano „nastradali“, svesni ste koliko bi bilo korsno da je u tom momentu postojala kamera koja bi sve zabeležila. Zato sada postoji retrovizor sa kamerom koji je višestruko koristan!

Ovaj unutrašnji retrovizor sa kamerom je nešto što bi svaki vozač trebalo da ima u svom autu. On je u isto vreme retrovizor, DVR snimač vožnje, kamera i plus uz nju dolazi i kamera za snimanje vožnje u rikverc. Veličina ekrana na ogledalu 4 inča. U sebi takođe ima ugrađen i mikrofon koji se po želji može i isključiti.

Dakle, kamera koja je ugrađena u sam retrovizor snima šta se dešava ispred samog vozila, dok se na zadnji deo kablom priključuje posebna kamera sa kojom je prilikom parkiranja sve mnogo preglednije, preciznije, pa samim tim i jednostavnije. Pritiskom na dugme podešavate koju od dve kamere želite da gledate na svom retrovizoru.

Svi snimci se beleže na memorijsku karticu. Kada se kartica napuni, svi podaci se brišu i iznova se snimaju novi. Ekran na retrovizoru na kojem pratite šta kamera snima se u svakom trenutku može isključiti i dobiti običan retrovizor.

– Video rezolucije: (1920*1080), (1280*720)
– MicroSD kartica (od 4 do 32 Gb – NE dolazi u pakovanju)
– Ugrađen G-senzor, prednja i zadnja kamera
– Ugao snimanja: 170°
– Prikaz datuma i vremena
– Snimanje noću

Poručite već danas za svoj auto po neviđeno sniženoj ceni retrovizor sa kamerom i vozite sigurnije, preglednije, bezbednije. Pozovite na broj 011/6 888 999.

Prodavac