Sat za decu sa lokatorom

7.200rsd 4.900rsd

  • Rok dostave: 3 do 5 radnih dana
Boja

Poništi izbor

Neka se vaše dete posveti korisnim aktivnostima poput sporta, edukativnim programima i druženju sa drugarima umesto da većinu vremena provodi na društvenim mrežama i igrajući igrice na telefonu. Sa GPS satom podstaći ćete detetovu odgovornost, kvalitetno će provoditi svoje slobodno vreme, a vi nećete biti pod stresom.

Najveća prednost ovog sata je ta što ima pametni lokator. Više nećete morati da se nervirate kada se duže nego očekivano ne vraća iz škole, sa treninga, od drugara. Uvek ćete moći da proverite trenutnu lokaciju preko instalirane aplikacije sve dok vaše dete na svojoj ruci ima sat.

Sat sa lokatorom uticaće na povećanje odgovornosti deteta i njegovu organizaciju pre svega zbog toga što će uvek imati uvid u vreme, ali i zbog saznanja da ga uvek imate „na oku“.

Velika prednost sata je i ta što će dete u svakom trenutku moći da vam preko sata pošalje kratku glasovnu poruku koju ćete moći da preslušate preko aplikacije.

Klinci će sa pametnim satom imati mnogo više vremena za druženje sa vršnjacima i biće manje fokusirano na igrice, što je teško kontrolisati kada imaju telefon. A vi ćete mnogo manje brinuti nego ranije.

Iskoristite AKCIJU i poručite sat sa lokatorom za svoje dete po super ceni! Pozovite 011/6 888 999.

Prodavac
Boja

Zelena, Roze, Teget, Svetlo Plava

Šifra artikla: N/A Kategorija: Oznake: , ,