Wireless Kamera za video nadzor

7.500rsd 5.900rsd

  • Rok dostave: 1-3 dana
Količina
Količina:

Uvek imajte opciju da pratite šta se dešava u vašem domu i/ili poslovnom prostoru kada niste tu i to u realnom vremenu!

Prva prednost wi fi kamere – ULTRAJEDNOSTAVNA INSTALACIJA! Ne morate da zovete majstora niti da trošite sate da biste podesili kameru. Instalacija se obavlja za svega par minuta i izgleda ovako:

1. uključi se u struju

2. na telefonu se instalira aplikacija

3. u aplikaciju unesi traženi podaci sa kamere

Kamera nakon ovih koraka već biva povezana i momentalno možete da koristite sve pogodnosti koje pruža!

Zašto je ona toliko korisna?

 

⭕ Zato što u svakom trenutku preko kompjutera ili preko mobilnog telefona možete da pratite šta se dešava u prostoriji u kojoj ste je postavili, makar vi bili na potpuno drugom kraju sveta. Jedino što je važno jeste da u prostoriji u kojoj se kamera nalazi ima internet na koji je povezana, kao i da vi na uređaju sa kojeg je pratite takođe imate konekciju (bilo da je u pitanju mobilni, kompjuter, tablet).

⚪ Preko aplikacije možete poslati glasovnu PORUKU ljudima koje posmatrate preko kamere, a ono što je još bolje jeste što…

 

⭕ …možete i SLUŠATI šta se dešava u prostoriji koju nadgledate, a da pritom ljudi koje slušate ne znaju ništa o tome

⚪ U okviru aplikacije možete da ROTIRATE kameru i promenite joj ugao snimanja

 

⭕ Ako poželite da zabeležite ono što kamera snima, možete to uraditi ne samo preko telefona/kompjutera, već ih možete sačuvati i na MEMORIJSKOJ KARTICI (koja se NE dobija u pakovanju)

⚪ Osim VIDEA koje možete praviti na telefonu/kompjuteru ili nekom drugom uređaju sa kojeg posmatrate, možete isto tako napraviti i FOTOGRAFIJE

⭕ Velika prednost ove kamere je može da snima i NOĆU i to tako da snimak bude potpuno jasan

⚪ Ima DETEKTOR POKRETA koji, ako se uključi, aktivira na vašem telefonu ALARM kada se neko pojavi u prostoriji u kojoj ne očekujete da ima bilo koga

⭕ Kamera je predviđena samo za korišćenje unutra

 

 

Dostupna boja: bela.

Iskoristite mogućnost da već danas nabavite Vašu Sricam C8810, 1.3 MP Wireless kameru po odličnoj ceni pozivom na broj 011/6 888 999.

Prodavac
Ako vam je potrebna multifunkcionalna kamera za obezbeđenje Vašeg poslovnog ili stambenog prostora koju možete sami i bez suvišnih kablova da instalirate, preporučujemo vam visoko kvalitetnu Sricam C8810, 1.3 MP Wireless Kameru. Inovativno rešenje za vrhunsko obezbeđenje savremenog doma i kancelarije.
Funkcije ove kamere u velikoj meri premašiće Vaša očekivanja. Ova kamera je najbolje rešenje za praćenje aktivnosti u Vašoj kući, stanu ili kancelariji online. Zahvaljujući istoj moći ćete u svakom trenutku da pratite šta se dešava u Vašoj kući ili poslovnom prostoru, da nadzirete Vašu decu ili dragocenosti. Aktivnosti putem ove kamere možete pratiti kako uz pomoć Vašeg kompjutera, laptopa tako i uz pomoć mobilnog telefona. Ono što je posebno interesantno kada je ova kamera u pitanju jeste noćni mod bez narušavanja jasnoće slike.
Kamera može da se rotira za 180 stepeni, a poseduje i sopstveno LED osvetljenje. Zahvaljujući njoj možete i čuti šta se dešava u prostoriji koju nadgledate, ali i poslati glasovna poruka onima koji se nalaze u toj prostoriji. Moguće je podesiti i alarm koji će vas obavestiti da li je neko ušao u prostoriju u koju ste je postavili.
Iskoristite mogućnost da već danas nabavite Vašu Sricam C8810, 1.3 MP Wireless kameru po odličnoj ceni pozivom na broj 011/6 888 999.