Antiox+ VISION SUPLEMENTI

3.255rsd

  • Rok dostave: 1-3 dana
Količina
Količina:

Antiox+ je snažan antioksdantni sistem jedinstvenog sastava, kreiran da se suprotstavi dejstvu slobodnih radikala na ćelijskom nivou.

Slobodni  radikali, kao ostaci produkata metabolizma  žive ćelije, veoma su nestabilni  i lako stupaju u hemijske reakcije sa drugim supstancama. Oni napadaju prve stabilne molekule, izazivajući lančanu reakciju, koja rezultira oštećenjem ćelijskih membrana, DNK  i  drugih struktura ćelije, što na kraju dovodi do njenog uništenja. Štiteći svaku čeliju organizma od  slobodnih radikala, Antiox+ pokreće antioksidantni mehanizam čelije, čime sprečava njeno oštećenje, kao i prevremeno starenje.

Bioaktivni dodatak ishrani obezbeđuje zaštitu delovanja negativnih faktora iz okolne  sredine, kao što su zagađenost vazduha, radijacija,  zračenje,  UV ­zraci, kao i pogubno delovanje duvanskog dima. Otklanja stres i umor. Blagotvorno deluje na kardiovaskularni sistem, jača zidove krvnih sudova i kapilara.

Sastav:

ekstrakt  komine grožđa,  vitamin C,  beta­ karoten,  selen, ginkgo biloba (listovi), vitamin E, cink

Otklanja stres i umor , pomaže u borbi sa slobodnim radikalima, koji mogu  da razore čelije našeg  organizma, čime mogu dovesti ne samo do prevremenog starenja,  več i do opasnih oboljenja.

  • Štiti ćelije od dejstva slobodnih radikala
  • Sprečava procese preranog starenja ćelija
  • Smanjuje negativna dejstva  UV­zraka i radijacije
  • Omogućava regeneraciju ćelija
Prodavac