Popust
Nema na stanju

Čistač za zube sa soničnim vibracijama

1.600rsd 990rsd

  • Rok dostave: 1-3 dana

Nema na lageru

Pružite svojim zubima negu kakvu zaslužuju! Čuvajte ih zdravim i lepim dopunjujući svakodnevno pranje čišćenjem zuba uz pomoć čistača za zube sa soničnim vibracijama!

Čistač za zube sa soničnim vibracijama vam pomaže da eliminišete sve nečistoće sa svojih zuba bolje nego što to čini obična četkica, pa čak i konac koji je inače predviđen za nešto detaljniju negu. Ima zapanjujućih 3000 soničnih vibracija i na taj način eliminiše sa vaših zuba kamenac. Osim što bivaju lepši, rizik za bolesti zuba i desni je takođe smanjen.

Čistač za zube sa soničnim vibracijama ne čisti samo vidljivi deo zuba. On čisti i deo između zuba i uz desni, ali i zadnji deo zuba. On dopire do mesta do kojih četkica i konac ne mogu. A upravo na takvim mestima se ostaci hrane najviše talože, stvaraju neprijatan zadah i dovode do kvarenja i bola.

Mogu da ga koriste oni koji imaju prirodne zube, krunice, implante, vinire ili protezu.

Njegov dizajneri potrudili su se da i oblik aparata bude takav da vam olakša održavanje higijene zuba: lagan je i prilagođen obliku ruke, pa se nećete umarati dok ga koristite. LED svetlo koje ima na sebi pomaže da što je detaljnije moguće očistite zube i ne propustite ni jednu flekicu.

Tajmer koji čistač ima na sebi će vam signalizirati kada ste dovoljno čistili zube kako čišćenje ne bi trajao kraće nego što treba i kako samim tim rezultati ne bi izostali.

S obzirom da ne zauzima mnogo mesta, lako se može poneti gde god da pođete i smatrate da će vam biti potreban. Radi na baterije koje NE dolaze u pakovanju.

Iskoristite AKCIJU i poručite već danas pozivom na broj 011/6 888 999.

Prodavac