Nema na stanju

Dr. Viton – M-jet / 30 kapsula

1.900rsd

  • Rok dostave: 2-5 dana

Nema na lageru

M-JET je moćna prirodna formula specijalno napravljena za muškarce. Formula koja poboljšava muško blagostanje, muško seksualno zdravlje, vitalnost i potenciju.

Dr Viton M-JET – Formula za muškarce

M-JET je moćna prirodna formula specijalno napravljena za muškarce. Formula koja poboljšava muško blagostanje, muško seksualno zdravlje, vitalnost i potenciju. Sinergetska mešavina sastavljena od lekovitih bilja, amino kiselina, vitamina i minerala koja ima višestruko dejstvo:

  • Poboljšava seksualne performanse i povećava potenciju
  • Povećava libido i želju za seksom
  • Daje snagu, energiju i povećava izdržljivost
  • Povećava nivo testosterona
  • Pomaže kod problema sa impotencijom (erektilna disfunkcija)
  • Povećava plodnost i poboljšava kvalitet sperme

Damjana (Turnera aphrodisiaca) je moćan afrodizijak i seksualni stimulans. Biljka koja raste u Meksiku, a njene lekovite moći bile su poznate Majama još pre mnogo vekova. Damjana povećava libido, želju za seksom i seksualnim zadovoljstvom tako što stimuliše određene hormone i hemikalije u mozgu. Damjana deluje pozitivno na raspoloženje, smanjuje stres, nervozu i strah od neadekvatnih seksualnih performansi. Damjana takođe povećava protok krvi i dotok kiseonika do polnih organa čime se povećava potencija i seksualna moć. Damjana je dokazan lek protiv impotencije (erektilna disfunkcija).

Tribulus (Tribulus terrestris) je biljka koja se vekovima koristi u Ajurvedskoj medicini. Njena popularnost na zapadu rapidno raste poslednjih godina. Tribulus stimuliše stvaranje testosterona kod muškaraca. Testosteron je hormon koji je neophodan i jako važan za zdravlje i opšte blagostanje kod muškaraca. Testosteron pokriva sve aspekte muškog seksualnog zdravlja i vitalnosti:

– Daje energiju i povećava izdržljivost i snagu, smanjuje umor
– Povećava potenciju i poboljšava erekciju i seksualne performanse
– Povećava mišićnu masu
– Povećava libido i samopoštovanje

Tongkat Ali (Eurocoma longofolia) je biljka koja raste u Indoneziji i moćan je seksualni stimulator. U kombinaciji sa Tribulusom može da poveća nivo testosterona za čak 37%. Tongkat Ali takođe usporava starenje.

Epidemium je lekovita biljka i moćan afrodizijak koji psihički deluje kod muškaraca. Epidemium efikasno smanjuje nivo kortizola u krvi. Pod velikim stresom nivo kortizola se povećava što dovodi do hroničnog umora, smanjenog nivoa testosterona, manje želje za seksom i do impotencije. Epidemium povećava uzbuđenje i želju za seksom, tako što povećava nivo seratonina i dopamina, hormona koji nas čine srećnim i dobro raspoloženim.

Maka Lepidium meyenii je koren koji raste na Andima u Peruu. Hranljiv i lekovit koren koji u sebi sadrži izobilje vitamina, minerala, amino kiselina i antioksidanata koji na prirodan način regulišu hormone. Maka poboljšava kvalitet sperme i povećava plodnost kod muškaraca.

Žen-šen je najstarija lekovita biljka poznata čovečanstvu. Žen-šen koren je jak fizički i psihički stimulator. Daje snagu, povećava energiju i potenciju kod muškaraca. Produžava trajanje seksualnog odnosa i pomaže kod problema sa prevremenom ejakulacijom. Smanjuje psihički stres koji je čest uzročnik impotencije i slabijih seksualnih performansi kod muškaraca.

Guarana je egzotičan plod koji raste u Amazonskim šumama. Guarana je moćan prirodni energetski stimulans. Daje više energije, povećava snagu i izdržljivost tokom seksualnog odnosa. Ubrzano pumpa krv u polni organ i povećava erektilnu moć.

L-arginin je amino kiselina koja pomaže kod stvaranja proteina u našem telu. Ona se u telu pretvara u nitro oksid. Nitro oksid je važan za zdravu erektilnu funkciju polnog organa, on pomaže krvnim sudovima da se opuste čime se krv obogaćuje kiseonikom i povećava se cirkulacija. L-arginin pomaže lečenje impotencije i neplodnosti.

Cink je mineral koji je esencijalan za muško polno zdravlje. Igra glavnu ulogu u formiranju nove sperme i održavanju pokretljivosti spermatozoida. On je takođe od suštinskog značaja za različite metaboličke procese. Cink pomaže u povećanju testosterona.

Selen ima sličnu funkciju kao i Cink i u kombinaciji deluju jako efikasno na veću plodnost i kvalitet sperme. Selen poboljšava cirkulaciju krvi i rad srca i moćan je antioksidans.

Prodavac
Kategorija: Oznake: , ,