Popust

SpineMAX CD3 – Dekompresiona kragna za vrat

10.900rsd 7.900rsd

  • Šifra artikla: NTD-3000
  • Rok dostave: 1-3 dana
Količina
Količina:

Vratna kragna sa dekompresionim sistemom predstavlja revolucionarni pristup u tretiranju bola u vratu. Veoma laka I jednostavna za upotrebu, ona pomaže smanjenju pritiska na deo vratne kičme, zahvaljujući inovativnom longitudinalnom sistemu istezanja. Pumpanjem vazduha u vazdušnu komoru postižete funkciju podrške i istezanja vrata.

Karakteristike Vratne kragne sa dekompresionim sistemom:

– Opušta napete mišiće, ukleštene nerve, bol u vratu i glavobolju.
– Obezbeđuje istezanje duž fiziološke krive pomoću zavrtnja nagore i nadole sa leve i desne strane i vazdušne komore na zadnjem delu (model NTD 3000)
– Lečenje osteoartritisa i nateklih diskova, ispravljanje vrata i diskova i zglobova zahvaćenih degenerativnim procesom.
– Pomaže u lečenju cervikalne spondiloze, korena nerva i kičmene arterije.
– Jedinstveno dizajniran pojas na naduvavanje omogućava efekat istezanja, a ergonomski dizajniran frontalni okovratnik pokriven mekom podlogom obezbeđuje komfor, podršku i stabilnost (NTD 3000)
– Vratna kragna NTD-3000 sadrži pneumatski pojas i okvir čiji mehanizam pruža podršku u tri tačke, obezbeđujući silu istezanja oko čitavog vrata osim prednje vilice.

Kod modela NTD-3000, integrisan je vazdušno dekompresioni sistem sa osnovom modela NTD-1000. Postupak je da se prvo fiksnim podešivačima dobije najudobniji položaj, a potom pumpajući vazdušne komore, dobija bolji efekat istezanja. Sa ovom kombinacijom, dobija se najbolji efekat i najefikasniji tretman.

Prodavac
Šifra artikla: NTD-3000 Kategorija: Oznaka: