Masažer za vrat i leđa sa grejačem

9.500rsd 5.890rsd

  • Rok dostave: 3 do 5 radnih dana
Količina
Količina:

Ako osećate bolove u vratu i kičmi zbog celodnevnog stajanja, sedenja, velikog fizičkog napora? Želite masažu, ali nemate vremena ni novca, niti znate kod koga da idete a da će njegov tretman dati efekte. Ali sada se možete masirati i kod kuće i to vrlo efikasno zahvaljujući masažeru za vrat i leđa koji i masira i greje tretirane delove.

Ovaj fantastični masažer je odličan za masiranje vrata, ramena i leđa, a njime se mogu masirati i zadnjica, butine, pa čak i stopala. Istovremeno vibrira, kuglice u njemu se rotiraju i ima infracrveno svetlo zahvaljujući kojem greje delove koji se masiraju. Masaža sa njim nije ni malo agresivna, već prijatna i opuštajuća, a pritisak je ipak dovoljno jak da eliminiše bolove koji vas muče.

Intenzitet masaže zavisi od pritiska koji sami regulišete i to povlačenjem visećeg dela masažera rukama. Provučete ruke kroz levi i desni deo i pritisnete onoliko koliko vam prija na tom delu tela. S obzirom da je deo predviđen za ruke vrlo mek i da visi u odnosu na sam deo koji masira, nećete se umarati niti će vas nakon toga boleti ruke.

Možete se masirati njime i dok je uključen u struju, ali ga možete poneti i na put i masirati se u autu.

Grejači na masažeru opuštaju mišiće i poboljšavaju efekat masaže, a vi ga po želji možete uključiti ili isključiti. Masažer automatski prestaje sa tretmanom nakon 15 minuta rada, ali ga vi pritiskom na dugme možete produžiti ili skratiti.

Poručite još danas svoj masažer i budite uvek sveži, relaksirani i raspoloženi! Pozovite na broj 011/6 888 999.

Prodavac