Nema na stanju

Nano kolidna srebrna voda

900rsd

  • Rok dostave: 1-3 dana
Za pravilan odabir broja molimo vas da otvorite tabelu veličina.

Nema na lageru

Šta je nano koloidna srebrna voda ? Nano koloidna srebrna voda predstavlja nano čestice čistog srebra u demineralizovanoj i redestilisanoj vodi. Zbog svojih izuzetno malih dimenzija nano čestice srebra su u potpunosti sjedinjene sa vodom i ne stvaraju nikakve taloge.

Najbolji način primene srebra je u upravo u koloidnom stanju, jer su i sve telesne tečnosti upravo u ovom stanju. Osim toga, prilikom oralne upotrebe za razliku od jonske srebrne vode, u  kojoj su aktivni sastojci joni srebra i čije se dejstvo završava u našem želudcu zbog stvaranja taloga srebro hlorida, nano koloidna srebrna voda prolazi potpuno neoštećena i nastavlja svoje efikasno dejstvo uništavanja patogena kroz probavni trakt i krvotok stižući i do najperifernijih delova ljudskog organizma. Na taj način se srebro u potpunosti apsorbuje i mnogo efikasnije iskorišćava.

Pošto je osnovna uloga srebra u našem organizmu jačanje imunog sistema, jer efikasno i brzo uništava patogene orga- nizme njegov nedostatak u ljudskom telu dovodi do poremećaja u funkciji imuniteta što direktno utiče do pojave mnogih bolesti, pa čak i do malignih oboljenja. Po podacima raznih autora nano čestice koloidnog srebra uništava- ju preko 600 raznovrsnih patogenih mikroorganizama, virusa i gljivi- ca, što daleko prevazilazi mogućnosti najmoćnijih antibiotika, koji mogu da unište najviše do 10 različitih vrsta patogenih bakterija.

Čestice koloidnog srebra su toliko male da ne oštećuju organizam čoveka i veoma lako se izlučuju u roku od 24 časa. Nano koloidna srebrna voda je po ukusu slična običnoj vodi sa malo metalnog ukusa. Posle kraće upotrebe primetićete da su vam zubi postali belji, da na njima nema naslaga, da ste se rešili upale desni i neprijatnog zadaha a šanse za dobijanja novog karijesa su minimal-ne.

Bićete zaštićeni od epidemija gripa i respiratornih infekcija, očistićete svoj organizam od nagomilanih parazita i mikroorganizama, regulisaćete metabolizam i telesnu težinu.

Prodavac
Kategorija: Oznake: , ,