Popust

Osveživač za lice

1.290rsd 870rsd

  • Rok dostave: 1-3 dana
Boja

Poništi izbor

Osvežite svoju kožu i održavajte je hidriranom ma koliko bilo vruće zahvaljujući ovoj fantastičnoj spravici – osveživaču za lice!

Osveživač za lice je genijalna stvarčica koja će vam omogućiti da vaša koža lica bude hidrirana i po najvećoj toploti, a da ipak na njega ne morate da stavljate bilo kakvu hemiju. Sve što se sipa u ovu malu plastičnu spravicu jeste VODA!

Osveživač za lice radi tako što u njega sipate čistu vodu do označene bele linije, a on pritiskom na dugme izbacuje ravnomerno kapljice i tako vas osvežava. Nisu mu potrebne ni baterije ni struja da bi radio, samo voda.

Nije veliki, pa lako staje čak i u one manje torbe. Možete da ga ponesete gde god da krenete (npr. ako dugo putujete, na plažu, u šetnju i slično).

Odličan je ne samo tokom leta, već i zimi kada je vlažnost vazduha u zatvorenim prostorijama niža i kada vam se koža suši od toplote.

Iskoristite ovu HIT CENU i poručite osveživač koji će vašu kožu održavati hidriranom i lepom bilo gde da se nalazite. Poručite ovde ili pozivom na broj 011/6 888 999.

Prodavac
Boja

Crna, Plava, Zelena, Roze

Šifra artikla: N/A Kategorije: , Oznake: ,