Popust

Pojas za donji deo leđa sa magnetima

2.190rsd 1.490rsd

  • Šifra artikla: 18593
  • Rok dostave: 3 do 5 radnih dana
Boja
Veličina

Poništi izbor

Ako imate problem sa ukočenošću u donjem delu leđa zbog predugog sedenja ili stajanja na poslu ili zbog izlaganja fizičkim naporima, pojas za lumbalni deo leđa koji vas greje i koji u sebi ima magnete je nešto što će vam pomoći da se rešite ovih neprijatnosti.

Toplotni pojas sa magnetima za lumbalni deo leđa izuzetno povoljno deluje na donji deo leđa. Izuzetno je prijatan za nošenje jer nije debeo i ima prozračne otvore kako se ne biste previše znojili. Blago greje lumbalni deo, a magneti koje sadrži poboljšavaju mikrocirkulaciju i samim tim ublažavaju ili u potpunosti otklanjaju bolove.

Ovaj pojas naročito je pogodan za za one koji dugo sede na poslu, u automobilu/autobusu. Mogu ga nositi osobe koje već imaju problema sa lumbalnim delom, ali se može nositi i preventivno.

Prijatno grejanje ovog fantastičnog pojasa osetićete već nakon 40 minuta, a za maksimalne rezultate se preporučuje nošenje 4-6 sati dnevno. Preporučuje se da se pojas uvek nosi preko tanje majice kako usled nošenja direktno na koži ne bi došlo do iritacije.

Dimenzije:

Širina: 16cm

Dužina:
110 cm za M veličinu
120 cm za L veličinu
130 cm za XL veličinu

Vrlo je jednostavan za održavanje: dovoljno je nežno ga prebrisati vlažnom krpom. Ne treba ga celog potapati u vodu, ne treba ga peglati niti izlagati suncu i dejstvu jakih magnetih polja.

Iskoristite ovu sjajnu AKCIJU i kupite svoj toplotni pojas sa magnetima za lumbalni deo leđa po nikad nižoj ceni! Poručite odmah na broj telefona 011/6 888 999.

Prodavac
Boja

Crna

Veličina

M, L, XL

Šifra artikla: 18593 Kategorija: Oznake: , ,