Popust

Posuda za podgrevanje obroka

2.500rsd 1.770rsd

  • Rok dostave: 1-3 dana
Količina
Količina:

Posuda za podgrevanje obroka je idealna za one koji žele da se hrane zdravo čak i onda kada žive brzo i kada im obaveze ne dozvoljavaju da na vreme budu kod kuće i na miru pripreme obrok!

Ovo je sjajan način da konačno prestanete da jedete brzu hranu kada niste u prilici da jedete kod kuće, što se najčešće dešava tokom boravka na poslu ili fakultetu. Posuda za podgrevanje obroka vam omogućuje da pripremite zdrav i ukusan obrok, da ga lako ponesete kada krenete iz kuće i da ga zagrejete kada dođe vreme ručku. Sve što vam je za to potrebno je struja, a hrana može ostati u njoj i nakon podgrevanja, odnosno možete jesti direktno iz nje.

Podeljena je na 2 dela, jer je predviđeno da u nju možete istovremeno da stavite i tečnu i čvrstu hranu. A zahvaljujući poklopcu sa parnom ventilacijom hrana ne samo da se zagreva ravnomerno, već i zadržava miris, ukus i svežinu.

Posuda poseduje i deo za pribor, ali i ručku koja olakšava njeno nošenje.

Kapacitet: 1l

Visina: 11 cm

Širina: 24 cm

Hranite se zdravo koliko god obaveza da imate. Kupite svoju posudu za podgrevanje obroka po akcijskoj ceni ovde ili na broj 011/6 888 999.

Prodavac