Popust

Steznik za koleno sa jonima bakra

1.190rsd 770rsd

  • Rok dostave: 3 do 5 radnih dana
Količina
Količina:

Bilo da ste sportista ili da vaš posao zahteva da se dosta krećete ili stojite, ako vam koleno otiče i trpite bolove, potreban vam je kvalitetan kompresivni steznik za koleno – Copper fit je steznik zbog kojeg će vam vaša kolena biti zahvalna.

Copper Fit je specijalni steznik koji blago steže vaše koleno i time mu pruža podršku i poboljšava cirkulaciju. Na taj način se ukočenost mišića i bol smanjuju, pa čak i da potpuno nestaju. On takođe sprečava da se koleno prilikom izlaganja fizičkim aktivnostima manje napreže, umora i pospešuje oksidaciju mišića. Takođe može i da skrati vreme oporavka nakon ozbiljnijih povreda, naročito sportskih.

Ovaj izuzetno korisni steznik je prožet jonima bakra koji štiti kožu od bakterija i gljivica i koji smanjuje neprijatne mirise. On ne iritira kožu i ne postoji rizik od alergijskih reakciju.

Maksimalni obim kojem steznik odgovara:

40 cm butina (10-12cm iznad kolena)
32 cm potkolenica (10-12cm ispod kolena)

BITNO: U slučaju da osetite bilo kakav bol ili vam se prilikom nošenja steznika javi otok, odmah prestanite sa korišćenjem i obratite se lekaru.

Poručite ga već danas po ovoj genijalno sniženoj ceni i zauvek se rešite bolova u kolenima! Pozovite već danas 011/6 888 999.

Prodavac