Nažalost ovaj proizvod nije na stanju.

Kremasti šejk-gel za umivanje ''VegeVita Detox'', 100 g

(1.234 ocena)
430 rsd 136 rsd
69%

444
Dok traju zalihe

1 do 3 radna dana

Cena:

OPIS PROIZVODA:

Formula bez sulfata u kombinacijisa mekim surfaktantima omogućava nežno čišćenje bez isušivanja.

Artičoke, šparoge, brokoli, ruzmarin, rukola, aloe, maslinovo ulje štite kožu od oksidativnog stresa, pomažu u borbi protiv negativnih faktora životne sredine, poboljšavaju  tonus kože.

D-pantenol i alantoin pospešuju regeneracijui obnavljanje ćelija kože, kao i nestanak crvenila.

Više o liniji proizvoda ''VegaVita Detox''

Pravilna ishrana je jedan od najvažnijih faktora koji utiču na stanje kože lica. Povrće i biljke predstavljaju izvor nutritienata, mikroelementa ivitamina. Oni pomažu pri detoksikaciji i čišćenju kože, čineći je glatkom i sjajnom: koži lica je potrebna pravilna ishrana, baš kao i celom telu. Reč ,,detoks’’ potiče od reči ,,detoksikacija’’ i znači uklanjanje toksičnihili nezdravih supstanci.Zagađenje životne sredine, a naročito zagađenje vazduha, je jedan od faktora urbanog stresa.

Dokazano je da urbani stres povećava negativno opterećenje ljudskog tela,deluje kao pretnja vašoj lepoti i zdravlju i negativno utiče na izgled. Pod dejstvom negativnih faktora životne sredine ćelijeakumuliraju toksine, usporavaju metaboličke procese, strukturni proteini kožese raspadaju, dolazi do njenepigmentacije,koža gubi elastičnost i postaje beživotna.

Korišćenje detoks-kozmetike nam pomaže da zaštitimo kožu od urbanog stresa. Nije u pitanjusamo uklanjanje šminke i dubinsko čišćenje maskom i pilingom, već čitava kolekcija za negu lica koja štiti ćelije od oštećenja, stimuliše metaboličke procese i pomaže koži da bude lepa i sveža. Kod zagađene životne sredine, detoks-kozmetika postaje sastavni deo zdravog načina života.

VegeVita DETOX je novi sistem za poboljšanjezdravlja kože lica i zaštite od toksina, kreiran u uslovimaurbanog stresa izazvanog zagađenjem životne sredine.

VegeVita DETOX će pomoći vašoj koži da postane lepa i sveža i da bolje funkcioniše.

Vege Vita DETOX u potpunosti ispunjava zahtevedetoks-kozmetike, dopunjujući je idejom zdrave ishrane kože:hranljivo povrće i biljke ne samo da štite od toksina i uklanjaju štetne supstance, već i služe kao izvor hranjivih materija, mikroelemenata i vitamina, jer jekoži lica potrebna pravilna ishrana, baš kao i celom telu.

Aktivne komponente: Ekstrakti zelenog povrća i biljaka; Hidratantni kompleks; Prirodna ulja; D-pantenol i alantoin; Prirodne gline; Vitamini.

Delovanje VegeVita DETOX je usmereno ka: 1. Čišćenju kože od zagađivača, uklanjanju nečistoća i toksina 2. Pokretanju metaboličkih procesa na nivou ćelija 3. Hidrataciji i ishrani kože korisnim supstancama, mikro i makro elementima 4. Obnovi energetskog stanja kože 5. Zaštiti ćelija od procesa oksidacije.

Komparativne prednosti linije VegeVita Detox:

1. Izbalansirani asortiman - linija VegeVita Detox sadrži proizvode za masovnu upotrebu. Ona predstavlja osnovni komplet koji svaka žena može koristiti kao deo svakodnevne nege.

2. Zanimljivi nazivi proizvoda.

3. Detoksikacija i pravilna ishrana su trendovi koji privlačesve više i više potrošača.

4. Zeleno povrće se veoma dobro percepira kao proizvod za negu lica zbog asocijacije: ako je povrće dobro za telo, zašto ne bismo njime negovali kožu, pošto može biti korisno za naš organizam?

5. Niska cena - što olakšava proces donošenja odluke o kupovini ovih proizvoda.

Popularni proizvodi

13%

Folinomel

3.400 rsd
2.990 rsd
41%

Četka-pegla za ispravljanje kose

2.500 rsd
1.490 rsd
50%

Alp Rose - Anti Age krema za lice

8.920 rsd
4.460 rsd
27%

Pedi Vac aparat za negu kože na stopalima

2.300 rsd
1.690 rsd
50%

Bob's Secret - Jedinstveno rešenje za vašu kosu

8.920 rsd
4.460 rsd
35%

Flawless - aparat za eliminaciju neželjenih dlačica sa lica

2.290 rsd
1.490 rsd
70%

Ekspres emulzija (serum) za lice AeriKorean Beauty, 50g

810 rsd
243 rsd
27%

Prskalica za dezinfekciju lica

1.290 rsd
950 rsd
51%

Aparat za čišćenje lica i masažer!

2.999 rsd
1.499 rsd

Dr.Viton Vitamin C - Serum / 30 ml

1.800 rsd
Pogledajte sve iz ove kategorije
Učitavanje