Macun Gel Exclusive - Savršenstvo - Dejstvo do 72h

(1.234 ocena)
15.900 rsd 11.800 rsd
26%

26291
Dok traju zalihe

1 do 3 radna dana

Cena:

OPIS PROIZVODA:

NAJNOVIJI PROIZVOD ZA POTENCIJU  - SAVRŠENSTVO IZ PRIRODE

OGRANIČENE KOLIČINE!

Macun gel exclusive je proizvod za potenciju, jaku erekciju, vrhunski nadražaj koji nikada niste doživeli, noćna i jutarnja erekcija, produžava odnos, dejstvo traje do 72 sata – bez ikakvih nuspojava, bukvalno svi ga mogu koristiti. Napravljen je od biljaka koje su jako retke u prirodi. Svaka biljka koje ima u malim količinama je ili lekovita ili visoko kvalitetna za namensku upotrebu.

Količine Macun gel exclusiva će biti ograničene zato što su i biljke od kojih je napravljen ograničene u prirodi i mogu se naći samo na odredjenim nadmorskim visinama netaknute prirode. Dobija se ovakvo posebno i moćno dejstvo samo kada se pravi ručno sa jako tačnim merama različitih biljaka. Ovaj preparat je čudo prirode i veliko otkriće!

Nevidjeni i jedinstveni rezultati za 18 - 108 godina, bez obzira na zdravstveno stanje, vraća energiju mladosti sa jačim nadražajima, bas dužim odnosom i erekcijom.

Svi Macun proizvodi su proizvedeni u Srbiji, svaka biljka je sertifikovana, a preparati su ispitani i odobreni od Zavoda za javno zdravlje Republike Srbije!

SAMO ZA SPOLJAŠNJU UPOTREBU

Upotreba MACUN EXCLUSIVE gela:

Macun exclusive gel za muškarce je gel za potenciju i duži odnos. Deluje na misao bez seksualne stimulacije. U svom sastavu sadrži kombinaciju prirodnih sastojaka, skroz je bez ukusa. Namenjen je za spoljašnju upotrebu, brzo se suši na koži i ne ostavlja tragove na intimnom vešu i tkanini.

Doziranje i način primene:

Preporučeni način primene je po potrebi. Istisnuti na ruku 2-4 puta gel mase iz bočice i utrljavati laganim pokretima od korena polnog organa ka glaviću, dok se ne osuši.

Ima trenutno dejstvo koje kreće nakon 30-60 minuta nakon nanošenja. Ukoliko želite efekat povećanja i podebljanja polnog organa, gel nanositi svaki drugi ili treći dan, po istom uputstvu. Puno dejstvo traje 36-72h. Gel vraća mladalačku erekciju koja je jaka i intenzivna nakon buđenja.

Macun exclusiv gel je napravljen od izuzetno retkih sertifikovanih biljnih sirovina, ali se preporučuje pauza od 3-4 dana na svakih 15 dana mazanja. Nakon duže pauze, ponovnim mazanjem gela, polni organ se automatski vraća u funkciju.

Ne mazati po testisima i glaviću, već samo po telu polnog organa.

Sporedni efekti:

Nisu zabeleženi nikakvi sporedni efekti prilikom korišćenja Macun exclusiv gela. Namenjen je za spoljašnju upotrebu, ima lokalno dejstvo i ne ulazi u krvotok. Mogu ga koristiti i osobe sa visokim krvnim pritiskom, srčani bolesnici, dijabetičari i sve ostale rizične grupe. Nema sporednih efekata poput glavobolje, zujanja u ušima, zamućenog pogleda, gorušice, crvenila i sl.

Čuvanje:

Čuvati na mestu zaštićenom od svetlosti i vlage, na temperature od 5-25C. U slučaju kontakta sa očima, isprati sa dosta vode. Čuvati van domašaja dece.

Popularni proizvodi

BIOTEO Biljni komplet br. 1 za kardiovaskularni i nervni sistem

3.470 rsd

BIOTEO Biljni komplet br. 6 ZA PLUĆA

2.340 rsd
61%

ImmunoFlex+ - Rešite probleme sa zglobovima na prirodan način

9.200 rsd
3.600 rsd

Perspi-Guard® Sprej 30ml

2.200 rsd
24%

Prsten protiv hrkanja sa 2 magneta

1.290 rsd
990 rsd
20%

Green Fit - biljne kapi za mršavljenje

1.500 rsd
1.200 rsd

Dr. Viton – Magnezan NEURO 30 tableta

1.300 rsd

BIOTEO Biljne kapi br. 16 – IMUNODETOX

1.200 rsd
50%

Purodone

7.300 rsd
3.650 rsd
50%

Funga Pure

7.960 rsd
3.980 rsd
Pogledajte sve iz ove kategorije
Učitavanje