Poslednji svedok - Frank Krake

(1.234 ocena)
999 rsd

30349
Dok traju zalihe

1 do 3 radna dana

Cena:

OPIS PROIZVODA:

"Ovo je izvanredna biografija. Veoma zanimljiva priča, koja počinje kao smeo beg tokom ratnog sukoba, ubrzo se pretvara u zastrašujuće istorijsko štivo o ljudskoj nečovečnosti prema drugom čoveku... Značajno i nezaboravno.” – Džonatan Dimblbi, pisac bestselera i novinar

Pod okriljem noći, Vim je uhvaćen tokom racije i prevezen u zloglasni zatvor Gestapoa u Amsterdamu. Tamo se njegov život zauvek menja jer je bačen u košmar Holokausta i transportovan u logor Amersfort – prvi od tri koncentraciona logora koja će morati da preživi. Koristeći životne lekcije naučene u detinjstvu kada je bio žrtva očuha alkoholičara koji ga je zlostavljao, Vim je prisiljen da se brzo prilagodi svom paklenom okruženju. Iako je kraj rata na vidiku, kada se zatekne usred žestokog okršaja između Saveznika i Nemaca, Vim mora da iskoristi i poslednji atom snage kako bi sačuvao svoj život. U svojoj devedeset četvrtoj godini, Vim se konačno osećao spremnim da ispriča svoju neverovatnu priču, koju je držao u tajnosti veći deo svog života.

Poslednji svedok je istinita priča o hrabrosti, odvažnosti i izdržljivosti, i uverljivo štivo koje potvrđuje i veliča život. Ovo delo će vas ostaviti bez daha, ali i zadiviti odlučnošću jednog mladića da, uprkos malim izgledima, preživi.

Popularni proizvodi

Divlji kuvar - Momčilo Antonijević

2.498 rsd

Kako da privučete sreću - Džozef Marfi

580 rsd

Kako razmišljaš tako živiš - Džejms Alen

480 rsd

Moć žene - Lujza Hej

680 rsd

Umeće življenja - Tič Nat Han

680 rsd

Osnova zdrave i ukusne ishrane - Snežana Paučinac

1.690 rsd

Metod Ilona Maska - Rendi Kirk

950 rsd

Boja straha - Simona Tancini

899 rsd

Život ispunjen svetlošću - Dr Džejkob Izrael Liberman

880 rsd

Iscelite sebe, iscelite svet - Debora King

950 rsd
Pogledajte sve iz ove kategorije
Učitavanje