BIOTEO SPECIJALNA PONUDA: Biljni komplet br. 1 + Biljne kapi br. 63

(1.234 ocena)
4.670 rsd 4.070 rsd
13%

23303
Dok traju zalihe

1-3 radna dana

Cena:

OPIS PROIZVODA:

Šta je LDL holesterol?

Holesterol je mast koja se nalazi u organizmu i predstavlja depo  energije. Holesterol predstavlja glavni sastojak ćelijskih membrana i  omogućava održavanje normalnog oblika ćelije. U organizmu postoji LDL  ili tzv. „loši” holesterol i HDL ili „dobar” holesterol. Holesterol  ponekad može imati i štetne efekte u organizmu.

Koje štetne efekte može holesterol imati organizam?

LDL holesterol se često naziva „lošim holesterolom“. On najčešće završava u arterijama. Ako je nivo LDL holesterola previsok, može se nakupiti na zidovima arterija.

Ovo zakrčenje krvnih sudova masnoćama naziva se plak. Plak može suziti arterije, ograničiti protok krvi i povećati rizik od krvnih ugrušaka. Ako krvni ugrušak blokira arteriju u srcu ili mozgu, može doći do srčanog ili moždanog udara.

Muškarci stariji od 45  godina, žene starije od 50 godina, pogotovu oni koji u svojoj porodici imaju istoriju povišenog holesterola ili srčanog udara, gojazni, osobe koje imaju šećernu bolest, nezdravo se hrane, puše, fizički  neaktivni, potrebno je da rade redovne provere nivoa holesterola i triglicerida u krvi, kao i na prevenciji ovih bolesti.

Potražite spas u prirodi

Na tom putu vam najviše mogu pomoći zdrave životne navike – zdrava i izbalansirana ishrana, redovna fizička aktivnost i izbegavanje alkohola, cigareta. Takođe, tu su i BIOTEO Biljni komplet br. 1 Antistres+Corvit+Cirkul i BIOTEO Biljne kapi br. 63 za jetru.

BIOTEO Biljni komplet br. 1 Antistres+Corvit+Cirkul je komplet sastavljen od 3 proizvoda na bazi biljnih ekstrakata koji, upotrebljeni sa istim ciljem a na način kako je preporučeno, mogu da ostvare povoljan efekat na zdravlje kardiovaskularnog i nervnog sistema, kod odrasle populacije izložene svakodnevnom stresu i različitim faktorima rizika, poboljšavajući vitalnost i otpornost organizma

ANTISTRES je dodatak ishrani na bazi ekstrakata korena sa rizomom odoljena, lista matičnjaka i cveta lavande. Koren sa rizomom odoljena, list matičnjaka i cvet lavande mogu da pomognu održanju mentalnog zdravlja i dobrih kognitivnih sposobnosti, kod nesanice, za opuštanje.

CORVIT je dodatak ishrani na bazi ekstrakata lista sa cvetom belog gloga, herbe srdačice i herbe rusomače. List sa cvetom belog gloga i herba srdačice pomažu kontraktilnost srca i proširuju srčane krvne sudovepoboljšavajući prokrvljenost srčanog mišićaza zdravlje srca i vaskularnog sistema. Herba rusomače pomaže rad krvnog i vaskularnog sistema, za održanje normalne venske i periferne cirkulacije.

CIRKUL je dodatak ishrani na bazi ekstrakata lista sa cvetom belog gloga, herbe hajdučke trave i herbe bele imele. List sa cvetom belog gloga pomaže cirkulaciju i rad vaskularnog sistema. Herba hajdučke trave može da ima pozitivan efekat na zdravlje krvnih sudova. Herba bele imele može da pomogne rad srca.

BIOTEO Biljne kapi br. 63 za jetru je dodatak ishrani na bazi ekstrakata ploda badelja, lista artičoke, herbe petrovca, herbe čestoslavice, korena vodopije i lista žalfije. Badelj, artičoka i petrovac pomažu zaštitu ćelija jetrepodstiču proizvodnju i lučenje žuči, ostvaruju povoljan efekat na zdravlje jetre i žučnih puteva. Čestoslavica pomaže zdravlje jetre. Vodopija pomaže digestivnu sekreciju i gastrointestinalni motilitet, doprinosi eliminaciji viška gasova, pomaže zaštiti ćelija jetreprotoku žuči i zdravlju žučne kesice. Žalfija pomaže zdravlje orgąna za varenje.

Popularni proizvodi

BIOTEO Biljni komplet br. 1 za kardiovaskularni i nervni sistem

3.470 rsd

BIOTEO Biljni komplet br. 6 ZA PLUĆA

2.340 rsd
61%

ImmunoFlex+ - Rešite probleme sa zglobovima na prirodan način

9.200 rsd
3.600 rsd

Perspi-Guard® Sprej 30ml

2.200 rsd
24%

Prsten protiv hrkanja sa 2 magneta

1.290 rsd
990 rsd

Green Fit - biljne kapi za mršavljenje

1.500 rsd

Dr. Viton – Magnezan NEURO 30 tableta

1.300 rsd

BIOTEO Biljne kapi br. 16 – IMUNODETOX

1.200 rsd
50%

Purodone

7.300 rsd
3.650 rsd
50%

Funga Pure

7.960 rsd
3.980 rsd
Pogledajte sve iz ove kategorije
Učitavanje