SPECIJALNA PONUDA: Biljni komplet br. 1 + Biljne kapi br. 63

(1.234 ocena)
4.670 rsd 4.070 rsd
13%

23303
Dok traju zalihe

1-3 radna dana

Cena:

OPIS PROIZVODA:

OSNAŽITE SVOJ KARDIVASKULARNI SISTEM I REGULIŠITE NIVO HOLESTEROLA I TRIGLICERIDA NA PRIRODAN NAČIN

Bio-Teo biljni komplet br. 1 namenjeni zdravlju kardiovaskularnog i nervnog sistema u kombinaciji sa Bio-Teo biljnim kapima br. 63 namenjenim zdravlju i detoksikaciji jetre - nenadmašna su kombinacija za regulisanje nivoa holesterola, triglicerida i masnoća u krvi.

Kupovinom biljnog kompleta br. 1 i kapi br. 63 zajedno, za kapi br. 63 ostvarujete 50% popusta na njihovu redovnu cenu. 

LDL holesterol ili ″loš holesterol″ i njegovo određivanje važno je kao faktor rizika za koronarna oboljenja. Povišen LDL holesterol može prouzrokovati aterosklerozu, akumulaciju holesterola i drugih materija na zidovima arterija. Pomenute naslage – koje zovemo „plak“ – mogu smanjiti protok krvi kroz arterije ili potpuno prekinuti protok (zakrčenje krvnih sudova). Ukoliko su pogođene arterije koje npr. srce snabdevaju kiseonikom (koronarne arterije), usled toga protok krvi i isporuka kiseonika budu smanjeni, to možete osećati kao bolove u grudima (stanje koje se zove „anginapectoris“) ili možete imati druge simptome, o zakrčenju krvnih sudova npr. vrata, kao što su gubitak vida na jedno oko, nemoć i slabost ekstremiteta.

Može se desiti da se aterosklerotski plakovi pocepaju ili puknu. Na tom mestu gde je plak oštećen se može stvoriti krvni ugrušak koji dalje blokira protok krvi ili se može otkačiti, i negde niže, potpuno ili delimično, zapušiti arteriju. Ako usled ovih događaja protok krvi ka nekom delu srca bude prekinut, dešava se srčani udar tj. infarkt miokarda. Tada ćelije ne primaju dovoljne količine kiseonka i nutritivnih elemenata i izumiru.

Za prevenciju i rešavanje svih ovih problema toplo preporučujemo upotrebu Bio-Teo biljnog kompleta br.1 (Antistres+Corvit+Cirkul) namenjenog jačanju kardiovaskularnog i nervnog sistema, ali i čišćenju zakrčenih krvnih sudova uz dodatak biljnih kapi br.63 namenjenih regulisanju nivoa triglicerida, holesterola, ukupnih masnoća u krvi, kao i regeneraciji jetre i poboljšanju rada hepatobilijarnog sistema.

Ovaj set biljnih kapi sadrži mešavinu tradicionalnog lekovitog bilja koje zahvaljujući njihovom sinergističkom dejstvu utiče izuzetno blagotvorno na jačanje oslabljenog srčanog mišića i podsticanje normalne srčane funkcije, pospešuju cirkulaciju, čiste zakrčene krvne sudove i jačaju zidove krvnih sudova vraćajući im gipkost i elastičnost čime se smanjuje rizik od njihovog pucanja i nastajanja trombova.

Kao dopuna se daju Bio-Teo biljne kapi br. 63 koje su nenadmašne u tradicionalnoj terapiji masne jetre jer sadrže ekstrakte badelja i artičoke koji zahvaljujući visokom nivou silimarina direktno utiču na protok žuči i regeneraciju ćelija jetre. Ove kapi pomažu razgradnju holesterola u žučne kiseline i eliminaciju viška holesterola iz organizma putem sistema za varenje. Ova dva procesa dovode do smanjenja nivoa „lošeg“ i povećanja nivoa „dobrog“ holesterola u krvi.

Popularni proizvodi

SAČUVAJTE SVOJE SRCE, ŽIVCE I KRVNE SUDOVE - Biljni komplet br. 1 Antistres + Corvit + Cirkul

3.470 rsd

OČISTITE PLUĆA I DISAJNE PUTEVE - Biljni komplet br. 6 za pluća i disajne organe

2.340 rsd
13%

Folinomel

3.400 rsd
2.990 rsd

Perspi-Guard® Sprej 30ml

2.200 rsd

Green Fit - biljne kapi za mršavljenje

1.500 rsd
10%

Dr. Viton – Magnezan NEURO 30 tableta

1.300 rsd
1.170 rsd

ZA IMUNITET, DETOKSIKACIJU I PROTIV ALERGIJA - ImunoDetox – biljne kapi br. 16

1.200 rsd
50%

Purodone

7.300 rsd
3.650 rsd

Dr. Viton - Serrapeptase 80000 IU 30 kapsula

1.500 rsd
24%

Longeta za čukljeve

1.300 rsd
990 rsd
Pogledajte sve iz ove kategorije
Učitavanje