Svakog sledećeg leta - Karli Fortjun

(1.234 ocena)
1.099 rsd

30461
Dok traju zalihe

1 do 3 radna dana

Cena:

OPIS PROIZVODA:

ŠEST LETA DA IZGRADE LJUBAV. SAMO TREN DA JE PORUŠE. I JEDAN VIKEND DA ISPRAVE GREŠKU.

Kažu da se nikad ne možeš vratiti kući, a otkako je Persefona Frejzer pre deset godina napravila najveću grešku u životu, i sama se uverila u istinitost tih reči.

Nekadašnja blistava leta na obali jezera u detinjstvu zamenila su sparna leta u otmenom stanu u centru grada, izlasci s prijateljima i držanje drugih na odstojanju. Sve dok jednog dana ne primi poziv koji je natera da poleti nazad u Berijev zaliv i vrati se u orbitu Sema Floreka – muškarca čije bi joj odsustvo iz svakodnevice nekad davno bilo nezamislivo. Šest leta zaredom provodili su maglovita popodneva kraj vode, a tople letnje večeri radeći u restoranu njegove majke. Posle bi se zajedno ušuškavali uz knjige – on je proučavao medicinske udžbenike, a ona priče strave i užasa na kojima je radila – Persi i Sem bili su nerazdvojni. Prijateljstvo je na kraju preraslo u nešto što oduzima dah, ali što se neslavno prekinulo.

Kad se Persi vrati na jezero zbog pogreba Semove majke, povezanost će biti očigledna, kao što je oduvek i bila. Međutim, dok se ne suoči s nekadašnjim odlukama i svim godinama koje je provela kažnjavajući sebe zbog njih, neće saznati da li bi njihova ljubav mogla da bude veća od najvećih grešaka iz prošlosti. Ispričana u razdoblju od šest godina i jednog vikenda, Svakog sledećeg leta je ozbiljan, setan pogled na ljubav, ljude i izbore koji nas obeleže za sva vremena.

Popularni proizvodi

Divlji kuvar - Momčilo Antonijević

2.498 rsd

Kako da privučete sreću - Džozef Marfi

580 rsd

Kako razmišljaš tako živiš - Džejms Alen

480 rsd

Moć žene - Lujza Hej

680 rsd

Umeće življenja - Tič Nat Han

680 rsd

Osnova zdrave i ukusne ishrane - Snežana Paučinac

1.690 rsd

Metod Ilona Maska - Rendi Kirk

950 rsd

Boja straha - Simona Tancini

899 rsd

Život ispunjen svetlošću - Dr Džejkob Izrael Liberman

880 rsd

Iscelite sebe, iscelite svet - Debora King

950 rsd
Pogledajte sve iz ove kategorije
Učitavanje