Zašto meditiramo - Danijel Goleman, Coknji Rinpoče

(1.234 ocena)
880 rsd

30361
Dok traju zalihe

1 do 3 radna dana

Cena:

OPIS PROIZVODA:

Zdrava ljudska bića imaju čitav niz emocija.

S vremena na vreme, svi imamo negativne emocije. Međutim, u svetu kao što je naš, ispunjenim tolikim ludilom i pritiskom, vrlo je lako da one postanu destruktivne. Spoj istočne tradicije i zapadne nauke sada će vam lako pomoći da kao nikad pre prihvatite i razumete meditaciju.

Nudeći pristupačne i pronicljive savete zasnovane na revolucionarnoj neurologiji, ovaj vodič vam pomaže ne samo da se oslobodite negativnih obrazaca u mišljenju i ponašanju već i da u potpunosti prihvatite sopstveno biće. Suštinski promenite zdravlje, odnose i dušu ovom knjigom, koja je savršena i za ozbiljne meditatore i za one koji tek počinju.

Danijel Goleman je pisac i naučni publicista. Dvanaest godina je pisao za časopis Njujork tajms o umu i ponašanju. Njegova knjiga iz 1995. godine Emocionalna inteligencija, bila je godinu i po dana na listi najprodavanijih knjiga Njujork tajmsa, kao i na listi najprodavanijih u mnogim zemljama širom sveta. Pored svojih knjiga o emocionalnoj inteligenciji, Goleman je napisao knjige o temama koje uključuju samoobmanu, kreativnost, transparentnost, meditaciju, socijalno i emocionalno učenje, ekološku krizu i viziju dalaj-lame za budućnost.

Coknji Rinpoče je rođen u porodici koja je poštovana zbog svojih duhovnih dostignuća. Još kao malo dete identifikovan je kao treći Coknji Rinpoče i dobio je specijalno obrazovanje i vaspitanje tulkua ili reinkarniranog lame. Široko je priznat kao izvanredan učitelj meditacije, a među njegovim učiteljima su neki od najpoznatijih majstora Tibeta.

„Neprocenjivo blago tibetanskog budizma još uvek održavaju u životu loze majstora koji ih nude kao blagoslov svetu. Coknji Rinpoče otelotvoruje jednu od najupečatljivijih linija. On je vešt učitelj koji je doneo ogromnu korist svima nama koji smo s njim studirali na Zapadu. Takođe je vizionarski vođa ogromnih zajednica monahinja i monaha u Tibetu i Nepalu.” – Džek Kornfild, Osnivač i učitelj Centra za meditaciju „Spirit Rock Meditation Center”

Popularni proizvodi

Divlji kuvar - Momčilo Antonijević

2.498 rsd

Kako da privučete sreću - Džozef Marfi

580 rsd

Kako razmišljaš tako živiš - Džejms Alen

480 rsd

Moć žene - Lujza Hej

680 rsd

Umeće življenja - Tič Nat Han

680 rsd

Osnova zdrave i ukusne ishrane - Snežana Paučinac

1.690 rsd

Metod Ilona Maska - Rendi Kirk

950 rsd

Boja straha - Simona Tancini

899 rsd

Život ispunjen svetlošću - Dr Džejkob Izrael Liberman

880 rsd

Iscelite sebe, iscelite svet - Debora King

950 rsd
Pogledajte sve iz ove kategorije
Učitavanje