Magnetne trepavice za svaku priliku

1.890rsd 970rsd

  • Rok dostave: 1-3 dana
Količina
Količina:

Zašto su magnetne trepavice tako dobre?

✅ Daju BOLJI efekat od maskare

Iako maskare obećavaju gušće i duže trepavice, magnetne trepavice daju gustinu i dužinu koja maskarom ne može da se postigne. One čine da vaše trepavice izgledaju duže i bujnije, pa samim tim i vaš pogled još lepšim nego što jeste.

☑️ Trepavice izgledaju tamnije

Preko magnetnih trepavica nema nikakve potrebe stavljati maskaru kako bi vam trepavice bile tamnije. Osim što ćete njima postići gustinu i dužinu, takođe će izgledati i tamno, baš kao da ste naneli najtamniju nijansu crne maskare.

✅ Bolje su od klasičnih veštačkih trepavica jer se NE LEPE lepkom

Lepkovi za trepavice u najvećem broju slučajeva imaju u sebi toksične komponente koje mogu izazvati alergijske reakcije oka: u vidu nadustosti oka, lučenja sluzi i suza u većim količinama nego što je uobičajeno, crvenila, svraba. A ako dođe do ozbiljnije infekcije, ona čak može uticati na oštećenje vida!

☑️ Nema lepka = nema iritacije očiju

Pored toga što ima u sebi toksične elemente, lepak za trepavice takođe sakuplja na sebe BAKTERIJE I PRLJAVŠTINU, što može dovesti do INFEKCIJA oka, ali i do infekcija samih kapaka.

 

✅ LAKŠE se stavljaju od običnih veštačkih trepavica

Dobijate jedan deo trepavica koji stavljate NA svoje, a drugi deo stavljate ISPOD trepavica. Ta dva dela se spajaju magnetom koji se na njima nalazi.


☑️ Prilikom skidanja NE OŠTEĆUJU vaše prirodne trepavice (nema lepka koji će ih pokidati i prorediti)

 


✅ Za razliku od običnih koje morate da bacite posle jednog korišćenja, magnetne trepavice nemaju ograničen rok upotrebe

 

☑️ Magneti su vrlo, vrlo mali, tako da ni malo neće narušavati izgled

Ima ih po 3 para na obe trepavice. Ovaj raspored je neuporedivo bolji nego kada se magneti nalaze na samo jednom mestu na trepavici. Ovako raspoređeni će moći bolje da se fiksiraju i da izgledaju prirodnije kada se stave.


✅ Mogu da izgledaju vrlo PRIRODNO ako ih skratite i nosite u dnevnoj varijanti, a mogu da izgledaju i vrlu GLAMUROZNO i nesvakidašnje ako ih ostavite da budu malo duže i nosite ih u specijalnim prilikama.

Upotpunite kompletnu šminku MAGNETNIM TREPAVICAMA koje će dati mačkasti izgled vašim očima i učiniti da se osećate i izgledate kao holivudksa lepotica! Iskoristite ovaj fenomelani POPUST i poručite ovde ili na 011/6 888 999 svoj par magnetnih trepavica koje će vaš pogled učiniti očaravajućim.

Prodavac