Nema na stanju

Tonik za smanjivanje pora “PERFECT SKIN”, 200 ml

730rsd

  • Rok dostave: 1-2 dana

Nema na lageru

Inovativni proizvod visokih performansi za toniranje kože lica. Aktivne komponente Еpidermist i Biophytex obezbeđuju izraženi višestruki efekat, vidljivo smanjujući pore i čineći kožu bolje hidriranom, glatkom i sjajnom.
Dve upotrebe:
1. Za toniranje kože i smanjivanje pora: nanesite malo Micelarne vode za skidanje šminke na tupfer vate, nežno je umasirajte u kožu lica, vrata i dekoltea.
2. Za sjajan ton kože lica: stavite malo tonika u posudu za led, zamrznite i obrišite lice kockicom leda ujutru i uveče.

Više o liniji proizvoda ”Perfect skin”

Savršena koža je san svake žene. Psiholozi su otkrili da je glatka, lepa i nežna koža prvo što podsvesno gledamo kada odlučujemo koliko je neko atraktivan.

Ujednačen, blistav ten i glatka, meka i baršunasta koža, bez proširenih pora, crvenila ili iritacije….Mislite li da samo devojke sa naslovnih strana mogu imati tako savršenu kožu? Bez sumnje, moderna tehnologija za korekciju fotografija i slika omogućava da se ten kože ujednači, da se uklone bore i doda blago rumenilo obrazima, ali savršenost je moguća i u stvarnom životu – bez fotošopa!

Istraživači iz Vitex-a su preko pet godina radili na usavršavanju formula proizvoda za besprekornu kožu. Nije slučajno što je ova linija proizvoda nazvana „Savršena koža“.

Aktivni sastojci :

Epidermist, unikatan prirodni sastojak visoke performanse, jedinstven u svetu .

  •  Smanjuje pore za 11% na vidljivoj površini*, Čini kožu glađom, smanjujući neravnine za 19%* , Čini ten kože blistavim – primećeno kod 64% ispitanika* , Umanjuje širenje bakterija koje izazivaju upale i crvenila za 10%* , Smanjuje osetljivost kože za 37%* , Podstiče obnavljanje ćelija za 31%*, Izglađuje bore za 14%**

Neurobiox, aktivni koncentrat dobijen od hajdučke trave koristeći posebnu tehnologiju ekstrakovanja.

  •  Ujednačava teksturu kože za 21% na vidljivoj površini pokrivenoj porama**, Čini kožu 31% mekšom*

Easyliance, optimalna kombinacija dva sastojka: gume arabike i prirodnog biopolimera, koji dopunjuju i unapređuju jedno drugo.

  • Efikasno ujednačava površinu kože, Efikasno uklanja tamne podočnjake, Umanjuje kuperozu

Biofieks, patentirana formula na bazi prirodnih biljnih ekstrakata ježovine, divljeg kestena, gotu kole i nevena.

  • Jača kapilare, Izrazito omekšavajuće dejstvo na kožu, Pojačava zaštitnu funkciju kože

Esencijalna ulja avokada i narandže

  • Aktivno obezbeđuje kožu vlažnost i hranljive sastojke, Pomaže u ujednačavnju površine kože i uklanjanju nesavršenosti

* potvrđeno u Cedef-u, Francuska

**potvrđeno u BASF-u, Francuska

 

Prodavac