Nema na stanju

Belinea – Phaseo / 30 tableta 1+1 gratis

870rsd

  • Rok dostave: 2-5 dana

Nema na lageru

Ako želite da uživate u svojoj omiljenoj pici ili torti, preporučujemo Vam Phaseo!

NOVA INOVATIVNA FORMULA KOJA BLOKIRA UGLJENE HIDRATE I SKROB

Ako želite da uživate u svojoj omiljenoj pici ili torti, a da se to ne odrazi na vašu liniju, preporučujemo Vam Phaseo!

Tajna uživanja u vašoj omiljenoj hrani se zove Phaseo!

Dodatak koji je doneo revoluciju u borbi protiv viška kilograma i želje za hranom sa puno ugljenih hidrata i skroba.

Belinea Phaseo je formula koja ograničava uticaj ugljenih hidrata i skroba kroz moćnu kombinaciju ekstrakta belog pasulja (Phaseolus vulgaris) i ekstrakta cimeta (Cinnamomun Cassia) i čini da:

  • Se blokiraju ugljeni hidrati
  • Blokira apsorpciju skroba kod varenja
  • Smanjuje glikemijski indeks
  • Pomaže u smanjenju težine
  • Poboljšava varenje hrane
  • Pomaže u regulisanju dijabetesa tipa 2.

Ekstrakt belog zrna (Phaseolus vulgaris) sadrži sastojak Phaseolamin, blokator ugljenih hidrata. Phaseolamin usporava apsorpciju i varenje ugljenih hidrata sprečavajući metaboličke efekte alfa-amilaze.

Alpha-amilaza je enzim koji se oslobađa iz žlezda slezine i pankreasa. Takođe razbija kompleksne ugljene hidrate u oligosaharide. Oligosaharidi dalje razlažu monosaharide i onda se onda koriste za energiju i skladište u jetri u obliku glikogena, koji je zatim sačuvan u adipocitima kao triglicerida, koji su štetni po zdravlje.

Sprečavajući dejstvo alfa-amilaze, Phaseolamine pomaže ugljenim hidratima koji se unose u organizam da prođu kroz digestivni trakt neobrađeni ili delimično obrađeni. Ovo smanjuje varenje ugljenih hidrata i smanjuje unos kalorija hrane koja je bogata skrobom i ugljenim hidratima, što pomaže u smanjenju težine.

Belinea Phaseo je blokator ugljenih hidrata koji pomaže u blokiranju digestije i apsorpciju skroba. Ovaj proces takođe smanjuje kaloričnu vrednost hrane skroba, a takođe smanjuje glikemijski indeks i odgovor tela na glukozu.

Ekstrakt cimeta (Cinnamomun Kassia) u Belinea Phaseo će biti vaš drugi saveznik u borbi za smanjenje težine i želju za hranom bogate ugljenim hidratima, jer će smanjiti apetit i poboljšati varenje tako što stimuliše metabolizam. Takođe cimet pomaže u smanjenju depozita masti želudca kao jednog od najkritičnijih mesta za smanjenje telesne težine.

Ekstrakt cimeta takođe deluje pozitivno kod dijabetičara, pomaže u smanjenju lošeg holesterola i kontroli rada insulina.

Sa BELINEA Phaseo ćete smanjiti unos skroba i ugljenih hidrata, bez smanjenja uživanja u hrani (odnosi se samo na hrane bogate skrobom i ugljenim hidratima) i dalje ćete potdstaknuti telo da samo počne smanjenje težine i masti.

Prodavac
Kategorija: Oznake: , , ,