Čistač ušiju sa silikonskim nastavcima

1.350rsd 690rsd

  • Rok dostave: 1-3 dana
Količina
Količina:

Štapići kojima ste navikli da čistite uši nisu najbolje rešenje s obzirom da se njima lako možete povrediti. Osim toga, može se desiti da ono što njima želite da izvadite iz uveta samo još dublje gurnete i napravite štetu. Zato je ova spravica za čišćenje ušiju mnogo bolje rešenje za zdrave i čiste uši!

Find Back je potpuno bezbedan za vaše uši i efikasan pri njihovom čišćenju! On izvlači iz uha sve nakupljene nečistoće, ne potiskuje ih, a pritom ne rizikujete da se povredite jer vrh aparata svakako ne može da uđe preduboko i povredi vas.

Štapić Find Back na vhu ima zamenljivi spiralni uložak od silikona. Kada se Find Back okreće, silikonski uložak se takođe lagano rotira i na taj način izvlači nečistoće iz uha. Silikonski nastavak je vrlo fleksibilan, nije agresivan prema uhu, vrši čak i laganu masažu prilikom čišćenja,.

Iako se nastavci za čišćenje lako peru, u pakovanju ih dobijate čak 16 komada. Kada se nastavak pohaba od korišćenja treba ga zameniti. Jedan aparat može koristiti cela poodica, s tim što svako treba da ima svoj nastavak.

Iskoristite ovo fantastično SNIŽENJE i sačuvajte svoje uši čistim i zdravim. Poručite odmah svoj Find Back ovde ili pozivom na broj 011/6 888 999.

Prodavac