Popust

Čistač ušiju sa silikonskim nastavcima

1.350rsd 690rsd

  • Rok dostave: 1-3 dana
Količina
Količina:

Štapići kojima ste navikli da čistite uši nisu najbolje rešenje s obzirom da se njima lako možete povrediti. Osim toga, može se desiti da ono što njima želite da izvadite iz uveta samo još dublje gurnete i napravite štetu. Zato je ova spravica za čišćenje ušiju mnogo bolje rešenje za zdrave i čiste uši!

Find Back je potpuno bezbedan za vaše uši i efikasan pri njihovom čišćenju! On izvlači iz uha sve nakupljene nečistoće, ne potiskuje ih, a pritom ne rizikujete da se povredite jer vrh aparata svakako ne može da uđe preduboko i povredi vas.

Na vrhu štapića (koji može NEOGRANIČENO da se koristi) nalazi se fleksibilni SILIKONSKI nastavak SPIRALNOG OBLIKA koji, kada okrećete štapić, sakuplja na sebe svu masnoću umesto da je gura unutra!

☑️ Ima plastični deo koji ne dozvoljava da štapić gurnete više nego što treba i povredite se

☑️ Nastavci se lako održavaju – peru se posle svakog korišćenjamlakom vodom

☑️ U pakovanju se dobija 16 nastavaka (menjate ih ne posle prvog korišćenja, već kada počnu da se habaju od korišćenja i pranja)

Iskoristite ovo fantastično SNIŽENJE i sačuvajte svoje uši čistim i zdravim. Poručite odmah svoj Find Back ovde ili pozivom na broj 011/6 888 999.

Prodavac