• Ne možete dodati "Silikonski bandažeri za čukljeve" u korpu jer tog proizvoda nema na zalihama.
 
Popust

Magneti protiv pušenja Quit Smoke

1.800rsd 990rsd

  • Rok dostave: 3 do 5 radnih dana
Količina
Količina:

Koliko godina bezuspešno pokušavate da ostavite cigarete? Pronašli nešto što će vam pomoći da zauvek prestanete sa pušenjem i sačuvate svoje zdravlje i lepotu – magnete za odvikavanje od pušenja Quit Smoke!

Do sada ste na najrazličitije načine pokušavali da prestanete i korstili sve što se reklamira za odvikavanje od pušenja: čajeve, tablete, sirupe, flastere… I ništa nije pomoglo! Ali ono čijim rezultatima ćete biti i više nego oduševljeni jesu magneti protiv pušenja Quit Smoke. Pomogli su hiljadama ljudi koji su uspešno prestali da puše cigarete, a nisu oštetili svoje zdravlje, ugojili se, niti imali nikotinske krize.

Kako ovi magneti funkcionišu? Naime, aurikuloterapijom se mogu stimulisati određene tačke na uhu i tako izazvati oslobađanje endorfina koji se takođe oslobađaju i prilikom udisanja nikotina. Tako proizvodnja tih endorfina postaje zamena za nikotin, želja za pušenjem se postepeno smanjuje i u jednom trenutku u potpunosti nestaje.

Magneti se stavljaju na levo uho i to tako da manji magnet bude na prednjoj strani, a veći na zadnjoj strani uha. Nema rizika da će spasti i biće jedva vidljivi. Za početak je dovoljno nositi ih 2h dnevno, a zatim postepeno povećavati vreme nošenja.

Procenat uspešnosti je izuzetno visok! Zahvaljujući njima mnogi muškarci i žene su uspeli da se zauvek reše ove loše navike i sačuvaju svoje zdravlje. Quit Smoke ne izaziva alergije i apsolutno je bezbedan za zdravlje.

VAŽNO: Magnete ne smeju koristiti osobe sa ugrađenim pejsmejkerom, defibrilatorima, insulinskim pumpama ili drugim elektronskim medicinskim uređajima. Držite magnete dalje od kompjuterskih diskova, audio/video traka i kreditnih kartica.

Poručite već danas magnet protiv pušenja Quit Smoke na broj telefona 011/6 888 999 i sačuvajte svoja pluća i lepu kožu.

Prodavac