Popust

SET ZA ZGLOBOVE / Movens + Movens krema

2.199rsd 1.999rsd

  • Rok dostave: 3 do 5 radnih dana
Količina
Količina:

Zaboravite na bolove u zglobovima!  Predstavljamo vam moćan duo Dr. Viton – Movens tablete i Dr. Viton – krema Movens. Spoljašnja i unutrašnja zaštita i regeneracija zglobova.

Uz pažljivo odabrane sastojke BOL će prestati!

Pčelinji otrov, arnika … samo su deo moćne kompozicije kreme Dr.Viton MOVENS

Britanska porodica, tačnije kraljica Elizabeta, dugi niz godina održava svoje zdravlje, pokretljivost i vitalnost lekovitim PČELINJIM OTROVOM koji je deo moćne kompozicije kreme dr Viton MOVENS.

Pčelinji otrov je super moćan prirodni spoj proteina i aminokiselina koji deluju protivupalno na telo, a osećaj boli smanjuje se za ogromnih 75%!

Dr.Viton Movens krema će trajno ublažiti bolove u zglobovima. Smanjiće neprijatan osećaj pritiska u zglobovima koji osećate na svakom koraku.

Nanesite Dr.Viton MOVENS kremu na bolno mesto i kružnim pokretima nežno i bez pritiska masirajte područje. Samo nekoliko minuta nakon nanošenja primetićete olakšanje. Krema se koristi 1 do 2 puta dnevno ili po potrebi.

U jednoj kremi smo kombinovali najmoćnije sastojke: pčelinji otrov, Arnica (ekstrakt), Aloe Vera (ekstrakt), Đavolji kandža (ekstrakt), Bosvellia (ulje), Chondrotine, Glukozamin, Divlji kesten (ekstrakt), Mentol, Kamfor (ulje), Eukaliptus (ulje), vitamin E, piroksidin (vitamin B6) koji su jači od bola koji vas muči godinama!

Nakon što primenite Dr. Viton – Movens vreme je da uzmete svoju dnevnu dozu Movens-a u obliku duboke, unutrašnje regeneracije zglobova.

MOVENS je klinički dokazana formula koja će ublažiti bol u kolenima. Formula koja štiti, iznutra obnavlja i podmazuje zglobove. Formula koja vam omogućava da se slobodno krećete i radite šta god želite.

Nedavna istraživanja pokazuju da naše telo prestaje da regeneriše hrskavicu od trenutka kada naše kosti prestanu da rastu … a to je u našim tinejdžerskim danima.

Ako već osećate bol u kolenima, to znači da je proces trošenja hrskavice već započeo. Dakle … hrskavica je najviše pogođen deo tela i ne obnavlja se sam po sebi, a to je veliki problem.

Kako starimo, stvari se mogu pogoršati samo ako ništa ne poduzmemo … a posledice mogu biti fatalne … deformitet i upala zglobova … oštećenje kostiju, ligamenata, tetiva … potreba za operacijom … invaliditet.

Evo šta možete preuzeti:

Pošto naše telo ne može da regeneriše hrskavicu posle određenog uzrasta, moramo je redovno hraniti i negujemo dodacima ishrani.

MOVENS je NAJNOVIJA formula za njegu zglobova koja sadrži najblagotvornije i najefikasnije sastojke u idealnom rasponu:

Glukozamin

  • hondroitin
  • Kolagen
  • Hijaluronska kiselina,
  • MSM
  • Vitamin C i vitamin D3

MOVENS tablete su formula koja će ublažiti bol jednom zauvek … formula uz koju se možete lako kretati ponovo … Zaista efikasna formula.

Izvršeno je ispitivanje na 335 korisnika MOVENS-a koji su koristili terapiju od 24 tablete tokom 24 dana. 94% ispitanika osetilo je poboljšanje posle 7 dana. I nakon 24 dana, kod 67% ispitanika se značajno smanjila bol i ukočenost, a kod 21% bol je nestala.

Na vas je red! Nemojte samo sedeti i žaliti se. Rešite se nevolja i pridružite se mnogim srećnim korisnicima MOVENS-a.

Naručite svoj set MOVES i oprostite se od bolova u zglobovima!

Prodavac
Kategorija: Oznake: , , ,