Popust
Nema na stanju

Silikonski bandažeri za čukljeve

1.300rsd 990rsd

  • Rok dostave: 3 do 5 radnih dana

Nema na lageru

Imate čukljeve i zbog njih bolove i nezadovoljstvo zbog izgleda stopala? Silikonski bandažeri su ono što može da reši vaš problem!

Silikonski bandažeri za čukljeve su pomogli velikom broju ljudi da u potpunosti ili barem delimično reše ovaj veliki problem. Mnogi su njima ispravili ili smanjili čukljeve, ali i ublažili i eliminisali bolove koje oni uzrokuju. Vrlo su udobni, mogu neograničeno da se nose uvek i svuda, i još i pomažu!

Ove bandažere možete nositi u bilo kojoj obući. Neće vam smetati i žuljati vas, a ipak će vam biti velika pomoć. Već nakon kratkotrajnog korišćenja videćete kako Vam se postepeno palac vraća u pravilan i prirodan položaj.

Sastav: silikon

Pakovanje sadrži 2 bandažera (za levu i za desnu nogu).

Način upotrebe: provucite palac kroz rupu silikonskog bandažera tako da duži deo prekrije spoljni deo palca, odnosno čukalj. Možete ih nositi koliko god mislite da je potrebno, jer nemaju nikakve neželjene efekte. Šta više, što ste uporniji i što ih duže nosite, veće su šanse da ćete se rešiti čukljeva.

Rešite se čukljeva na potpuno BEZBOLAN način, BEZ OPERACIJE uz silikonske separatore za čukljeve. Pozovite nas odmah na broj 011/6 888 999 i poručite svoj par.

Prodavac