Popust

Steznik za leđa sa 24 magneta

3.790rsd 2.490rsd

  • Rok dostave: 3 do 5 radnih dana
Boja
Veličina

Poništi izbor

Ako ste zbog dugog sedenja ili stajanja primorani da držite leđa u nepravilnom položaju, ako zbog toga trpite bolove i često ste ukočeni, onda je steznik za leđa sa magnetima idealno rešenje za vaše probleme.

Ovaj steznik efikasan je zahvaljujući magnetima koje ima u sebi. Sadrži ih ukupno 24: 10 duž kičme, 4 na ramenima, 6 u lumbalnom delu i 4 na stomaku. Oni ublažavaju ili u potpunosti otklanjaju bolove u navedenim regijama bilo da su oni izazvani dugim sedenjem, stajanjem, fizičkim naporima ili zahtevnim sportskim aktivnostima.

Steznik za leđa sa magnetima odgovara i jednom i drugom polu različite građe. Vrlo je komforan i tanak tako da ga možete nositi ispod odeće i niko neće ni primetiti da je tu, pa čak i ako preko njega obučete usku odeću.

Za postizanje maksimalnih rezultata, za vraćenje kičme u pravilan položaj i eliminisanje bolova u leđima, preporučeno je nošenje do 4 sata dnevno.

OPREZ: S obzirom na prisustvo magneta, ovaj pojas ne smeju nositi osobe sa ugrađenim pejsmejkerom, teškim srčanim i malignim oboljenjima, prisustvom metalnih delova u organizmu, trudnice, dojilje i deca do 8 godina.

Iskoristite AKCIJU i po sniženoj ceni kupite ovaj ultraefikasan magnetni steznik i zauvek se oslobodite bolova u leđima! Pozovite već sada na broj 011/6 888 999.

Prodavac